Sioma Oy - Sähköurakointia vuodesta 1997

Sioma Oy on perustettu vuonna 1997 ja sähköurakointitoiminta on alkanut maaliskussa 1998. Yhtiöllä on toimipaikat Savonlinnassa ja Mikkelissä ja niissä työskentelee kuusi toimihenkilöä sekä 26 sähköasentajaa. Yhtiön toimitusjohtaja sekä sähkötöiden johtaja on Petri Valtonen.

Sioma Oy on rekisteröity teleurakointiliike, jolla on oikeudet sekä puhelinjohtoverkkojen että yhteisantennijärjestelmien rakentamiseen ja ylläpitoon. Laatujärjestelmänä käytämme projektikohtaista STUL-kohdelaatua sekä yrityskohtaista laatukäsikirjaa.

Lisäksi Yritys tekee runsaasti erityyppisiä sähkötöitä, sekä yrityksille ja julkisyhteisöille että myös yksityishenkilöille. Muun muassa Savonlinnan kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Senaatti-kiinteistöt, Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu, Etelä-Savon kampuskiinteistöt, Tanhuvaaran urheiluopisto, Blue Lake Communications Oy sekä useat rakennusliikkeet ovat solmineet kanssamme puite- tai vuosityösopimukset.

Taloudellinen tilanne

Olemme kasvava ja vakavarainen yritys, josta on yhtenä merkkinä kuuluminen vuodesta 2002 lähtien Dun & Badstreet Oy:n luokittelemana AAA-luottokelpoisuusluokkaan. Sähköasennustoiminnan liikevaihto on n. 4.0 miljoonaa euroa.

sioma oy sähköurakointi