Sähkö ja LVI-urakointia vuosien kokemuksella

Tarjoamme asiakkaillemme hankkeiden kokonaistoimituksen suunnittelusta käyttöönottoon ja huoltoon. Yhteistyössä eri alojen toimijoiden kanssa varmistamme, että asiakkaamme saavat monipuolista ja laadukasta palvelua sekä isoissa että pienissä projekteissa.

Sioma Oy - Sähköurakointia vuodesta 1997

Sioma Oy on vuonna 1997 perustettu yritys, jonka sähköurakointitoiminta on alkanut maaliskussa 1998. Yhtiöllä on toimipaikat Savonlinnassa ja Mikkelissä, joissa työskentelee yhteensä kuusi toimihenkilöä ja 26 asentajaa.

Sioma Oy on rekisteröity teleurakointiliike, jolla on oikeudet sekä puhelinjohtoverkkojen että yhteisantennijärjestelmien rakentamiseen ja ylläpitoon. Laatujärjestelmänä käytämme projektikohtaista STUL-kohdelaatua.

lvi urakointi savonlinna lvi sioma

LVI Sioma Oy - LVI-urakointia ammattitaidolla

LVI Sioma Oy on savonlinnalainen osakeyhtiö, jonka vahvuutena on kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Yritys on perustettu vuonna 2010, mutta on alusta asti tehnyt vaativia LVI-urakointi ja-huoltokohteita.

LVI Sioma Oy on täyden palvelun LVI-talo, mikä tarjoaa LVI-urakoinnin, LVI-suunnittelun, LVI-laitteiden huolto- ja korjaustoiminnan sekä LVI-tarvikkeiden vähittäismyynnin palveluja pääasiassa Itä-Suomen alueella.