LVI Sioma Oy - LVI-urakointia ammattitaidolla

LVI Sioma Oy on savonlinnalainen osakeyhtiö, jonka vahvuutena on kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Yritys on perustettu vuonna 2010, mutta on alusta asti tehnyt vaativia LVI-urakointi ja-huoltokohteita.

Yritys on täyden palvelun LVI-talo, mikä tarjoaa LVI-urakoinnin, LVI-suunnittelun, LVI-laitteiden huolto- ja korjaustoiminnan sekä LVI-tarvikkeiden vähittäismyynnin palveluja pääasiassa Itä-Suomen alueella.

Yrityksen toiminnan keskeinen tavoite on laatuun ja palveluun tyytyväinen asiakas. Suurimpia asiakkaitamme ovat Savonlinnan kaupunki, Savonlinna Works, UPM Savonlinnan vaneritehdas, Senaatti-kiinteistö ja paikalliset asunto-osakeyhtiöt, rakennusliikkeet sekä lähikunnat.

Yrityksemme tilanne markkinoilla on vakaa. Yritys työllistää 20 LVI-asentajaa ja 3 työnjohtajaa. Viime vuosina liikevaihto on ollut noin 2 miljoonaa euroa. Yritys kuuluu tilaajavastuulain piiriin. Tilaajavastuu.fi koostaa tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ja pitää ne luotettava kumppani ohjelman avulla ajan tasalla. Lisäksi LVI Sioma Oy on saanut Intellian myöntämän suomalainen vastuunkantaja-merkin. Merkin käyttöoikeus myönnetään yrityksille, jotka ovat hoitaneet verovelvoitteensa suomalaiselle yhteiskunnalle verovuonna 2015.

lvi sioma lvi-urakointi savonlinna